Ανοίγει την προεκλογική αυλαία ο Δημήτρης Σκεύης στους Φιλιάτες

Share Button

Στην παρουσίαση των βασικών αρχών της ανεξάρτητης κίνησης για την διεκδίκηση του Δήμου Φιλιατών, καλεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών Δημήτρης Σκεύης, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 19:00 στην αίθουσα «Δάλλας» στους Φιλιάτες.

Στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει, θα γίνει επίσης παρουσίαση του ονόματος, του εμβλήματος αλλά και μελών του Συνδυασμού, που καταρτίζει για τη διεκδίκηση του Δήμου Φιλιατών.

Ο Δημήτρης Σκεύης έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης του Δήμου Φιλιατών. Ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στους Φιλιάτες, όπου τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά, με τη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών «ΘΕΟΦΙΛ».

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, λίγες μέρες νωρίτερα, σημειώνει:

«Ζητώ τη στήριξη σας, για μια αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη, που θα ανταποκρίνεται άμεσα στη βούληση, τις ανάγκες, τους οραματισμούς και τις επιδιώξεις της τοπικής κοινωνίας. Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση στον καθένα από εσάς, να με στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια ,υπερβαίνοντας τις όποιες κομματικές γραμμές , ώστε ΜΑΖΙ, να καταθέσουμε μια πειστική, εναλλακτική πρόταση που θα οδηγήσει το Δήμο Φιλιατών εκεί που του αξίζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *