Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος ο Θεσπρωτός-Ήττα με 2-1 από τον Αετό Ορφυνίου στην Καβάλα

Share Button

Με το…αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Θεσπρωτός ο οποίος γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας Αετό Ορφυνίου (ομάδα μικρότερης κατηγορίας) στην Ελευθερούπολη και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Χουάν Ρότσα στο ντεμπούτο του Ελληνοαργεντινού τεχνικού στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” εμφάνισε δύο πρόσωπα.

Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε ασύνδετη και με προβλήματα συνοχής και ομοιογένειας παρότι στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν επτά παίκτες από την περσινή ομάδα.

Στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός εμφανίστηκε σαφώς αλλαγμένος προς το καλύτερο δείχνοντας κατά διαστήματα αρκετά από τα στοιχεία της περσινής ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Football League, ωστόσο πλήρωσε παιδαριώδη λάθη της άμυνας, ενώ στο τέλος έδειχνε να μένει από δυνάμεις.

Το α’ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα αλλά ο Κολλάς (4′) από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο χάνοντας μια καλή ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστική επίσκεψη με αξιώσεις στην εστία του Κωνσταντάκου κατάφεραν να προηγηθούν (21′) με μπόλικη δόση τύχης καθώς η μπάλα στο κοντινό σουτ του Πανάγου  βρήκε στο σώμα του Σερβιλάκη και άλλαξε πορεία αιφνιδιάζοντας τον πορτιέρο του Θεσπρωτού.

Οι παίκτες του Ρότσα έδειξαν να επηρεάζονται από το γκολ που δέχθηκαν και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν δημιούργησαν καμία ουσιαστική απειλή για την εστία του Αετού με τους γηπεδούχους να κλείνουν καλά όλους τους διαδρόμους.

Το β’ημίχρονο

Στην επανάληψη, o Θεσπρωτός μπήκε μεταμορφωμένος και κατάφερε με το….καλημέρα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 47ο λεπτό με κοντινό σουτ του Βασίλη Κωνσταντίνου μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Κυφωνίδη.

Στο 51ο λεπτό πρώτα ο Ευθυμίου και στην συνέχεια της φάσης ο Ραμίρεζ έφθασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ και την ολοκληρωτική ανατροπή σκηνικού.

Ο Θεσπρωτός έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Αποστολίδη στο 62ο λεπτό να αξιοποιεί το δώρο του Κωνσταντάκου και σε κενό τέρμα να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Η είσοδος του Νταλα Κόστα ως αλλαγή έδωσε πνοή στον Θεσπρωτό με τον Αργεντινό να απειλεί στο 73ο λεπτό με την κεφαλιά του να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι στην τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού.

Το πλατανόφυλλο τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σερβιλάκη στο 87ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να δεχθεί και τρίτο γκολ με τους γηπεδούχους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Ευθυμίου (66ο Νταλα Κόστα), Κωνσταντίνου Bασ. (79ο Γκέκας), Ραμίρεζ, Κολλάς, Μπίκας, Γώγος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *