Αργεντίνικη παροικία στον Θεσπρωτό-Συμφωνία με τον 31χρονο Σαντιάγκο Ερνάν Βιγιαφάνε

Share Button

Αργεντίνικος αέρας πνέει στον Θεσπρωτό με το πλατανόφυλλο να έρχεται σε συμφωνία με τον 3ο κατά σειρά ποδοσφαιριστή από την χώρα του ταγκό.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ Σαντιάγκο Ερνάν Βιγιαφάνε είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται σε συμφωνία με τους διοικούντες τον σύλλογο και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Θεσπρωτού γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Σε ηλικία 20 ετών μετακινήθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο, κάνοντας προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα των Μαδριλένων.

Επέστρεψε, έπειτα στην Μπόκα Τζούνιορς και αφού έπαιξε για λίγους μήνες και στην Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια της πατρίδας του, το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για τη Μίντιλαντ της Δανίας, με την οποία έκανε συμμετοχές και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας των Τραχώνων Αλίμου, με τη φανέλα της οποίας στο Νότιο Όμιλο της Football League κατέγραψε συνολικά 11 συμμετοχές (έπαιξε και 1 φορά στο Κύπελλο Ελλάδας).

Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Πανθρακικό  (Ιανουάριος 2015) και ακολούθησε ο ΟΦΗ (καλοκαίρι 2016).

Ακολούθησαν οι Κολόν Σάντα Φε (Αργ.), Σπλιτ (Κροατ.), Μοντάνα (Βουλ.) και Ρουχ Χορζόφ (Πολ.).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *