Βασικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Θεσπρωτός γκολκίπερ Γιάννης Μπότσαρης με την ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού

Share Button

Με τον Γιάννη Μπότσαρη κάτω από τα δοκάρια η Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού διατήρησε το αήττητο σερί της για 13ο ματς καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-2 εκτός έδρας και παρέμεινε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νεαρός Ηγουμενιτσιώτης γκολκίπερ δουλεύοντας αθόρυβα δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και να καθιερώνεται στο βασικό σχήμα των «πρασίνων».

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι παρά το γεγονός ότι έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση ήταν συγκλονιστική σε εξέλιξη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ο Παύλος Μαυρουδής που πέτυχε δυο γκολ για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα αλλά οι πράσινοι έφεραν το παιχνίδι στα ίδια πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Μαυρουδή μετά από κόρνερ του Αθανασακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο Καραγιάννης και πάλι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λίγο μετά το 60′. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 87′ σε 2-2 και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο το τριφύλλι πέτυχε το 3-2 και πάλι με τον Μαυρουδή στο 89′ μετά από ασίστ του Ζαγαρίτη.

Παναθηναϊκός: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ντοματάς, Αθανασακόπουλος, Σαμαράς

Έπαιξαν και οι Ζαγαρίτης, Δάχτυλας, Αναστόπουλος, Σπίνος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: www.sport24.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *