Β. Γιόγιακας: “Προτεραιότητα στην επίλυση εκκρεμοτήτων για τη Μαρίνα και το Επιχειρηματικό Πάρκο Ηγουμενίτσας”

Share Button

Η απεμπλοκή και επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων για τη Μαρίνα και το Επιχειρηματικό Πάρκο Ηγουμενίτσας ήταν το αντικείμενο συναντήσεων που είχε ο Βασίλης Γιόγιακας στα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονομικών από κοινού με τον Δ/νοντα Σύμβουλο του ΟΛΗΓ κο Αθανάσιο Πορφύρη.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας ζήτησε από τον Γ.Γ. Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνο Ευάγγελο Αραβώση να προχωρήσουν οι διαδικασίες έγκρισης της τροποποιημένης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη Μαρίνα Ηγουμενίτσας καθώς και να επισπευθούν οι εγκρίσεις του φακέλου της Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Θεσπρωτίας προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθεί το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη χωροθέτηση της Περιοχής.

Εξάλλου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού ΤΗς Εφαρμογής των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόοδο του ενταγμένου στο διακρατικό πρόγραμμα ADRI UP Επιχειρηματικού Πάρκου Ηγουμενίτσας και των σχετικών με αυτό υποδομών (οδική σύνδεση με Εγνατία Οδό, Βιοτεχνικό Πάρκο Θεσπρωτίας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *