Γιαπί τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ηγ/τσας- Άγνωστο πότε θα παραδοθεί το γήπεδο (+εικόνες)

Share Button

Με ρυθμούς….χελώνας συνεχίζονται τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας δημιουργώντας έντονη ανησυχία και προβληματισμό στους ανθρώπους του Θεσπρωτού.

Μπορεί ο ολοκαίνουριος χλοοτάπητας να τοποθετήθηκε στην ώρα του αλλάζοντας την μορφή και την εικόνα του γηπέδου, παράλληλα με τις εργασίες για την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού που βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ωστόσο οι εργασίες σε ότι αφορά τα αποδυτήρια έχουν αργήσει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συμβατική υποχρέωση του εργολάβου ήταν να παραχωρήσει το έργο με τα καινούρια αποδυτήρια περί τα τέλη Σεπτεμβρίου ωστόσο εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.

Ο ΘΠ πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του γηπέδου την Τρίτη το μεσημέρι και όπως θα διαπιστώσετε από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, τα αποδυτήρια θυμίζουν….γιαπί.

Η μεγάλη καθυστέρηση στην αποπεράτωση των έργων ανακατασκευής και ανάπλασης του σταδίου έχουν ως συνέπεια το πρώτο εντός έδρας πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου να διεξαχθεί εκτός Θεσπρωτίας (το πιθανότερο στα Γιάννενα, ενώ εξετάζεται και η εναλλακτική λύση της Πρέβεζας), ωστόσο με τους βραδείς ρυθμούς που εξελίσσονται οι εργασίες εκφράζεται η ανησυχία να μην παραδοθεί το γήπεδο ούτε πριν και από το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τριγλία που είναι προγραμματισμένο για 27 Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *