Για τρίτη φορά ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα του taekwon-doitf ο Θεσπρωτός Πέτρος Πλασκασοβίτης- 5η στην Ευρώπη η κόρη του Ευτυχία

Share Button

Για τρίτη φορά επιλέγει να πλαισιώσει την εθνική ομάδα του taekwon-doitf ο δάσκαλος Πλασκασοβίτης Πέτρος για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη τις 1-9 Απριλίου στην πόλη του Ρίμινι της Ιταλίας.
Hταν μια μεγάλη αποστολή των 125 αθλητών όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού taekwon-do απαρτιζόταν από τους πρώτους και δεύτερους αθλητές ύστερα από την πρόκριση που διεξήχθη τον μήνα Ιανουάριο για την κατηγορία εφήβων-νεανίδων και αντίστοιχα τον Φεβρουάριο για την κατηγορία αντρών-γυναικών.
Την εθνική συνόδεψαν 11 προπονητές, 3 υπεύθυνοι ομάδων, ένας υπεύθυνος αποστολής καθώς και ένας φυσιοθεραπευτής.
Το στοίχημα ήταν μεγάλο και το αποτέλεσμα αποτέλεσε επιβράβευση της μεθοδικής και σοβαρής δουλειάς που γίνεται στην ομοσπονδία. 2η χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα μας αφήνοντας πίσω ισχυρά μπλοκ του χώρου.

“Για μένα προσωπικά η χαρά ήταν πολλαπλή. Είχα την μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να έχει ένας ομοσπονδιακός. Μέλος της ομάδας αυτής ήταν και η κόρη μου μαθήτρια και αθλήτρια του συλλόγου μας Ευτυχία Πλασκασοβίτη που παρόλο τον τραυματισμό της κατάφερε να φέρει την 5η θέση στο ατομικό μάχης.


Σαν προπονητής και μεγαλοπατέρας στην ομάδα δεν έχεις παρά να είσαι συγκινημένος και να νιώθεις ιδιαίτερη τιμή όταν βλέπεις και καμαρώνεις τους πρωταθλητές της χωράς σου να μάχονται λυσσαλέα για το εθνόσημο, να είναι 7 μέρες στην κερκίδα και να υποστηρίζουν την “οικογένεια” τους, να κάνουν όλο το στάδιο και όλες τις άλλες χώρες να υποκλίνονται στο μεγαλείο αυτό που λέγεται Ελληνική ψυχή εθνική ενότητα….
“Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της επίσημης ομοσπονδίας TAEKWONDOITF – ΑΟΤΕ και τον πρόεδρο της κ.Αναστάσιο Βαλασιάδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος της”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *