Γιορτή πολιτισμού “Μάνα Μουργκάνα” στις 17 Δεκεμβρίου

Share Button

mourganaΗ συμμετοχή των συμπατριωτών μας – και όχι μόνο – στις εκδηλώσεις της 1ης Γιορτής Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα» αλλά και τα πλείστα θετικά σχόλια, τόσο στα ΜΜΕ όσο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μας γέμισαν ικανοποίηση για την προσπάθειά μας και μας έδωσαν την δύναμη για να προχωρήσουμε στην επόμενη διοργάνωση.

Με την βοήθεια και την ενεργό συμμετοχή όλων μας, είμαστε πεπεισμένοι πως η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένη και ότι ο στόχος της Γιορτής Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα» θα επιτευχθεί απόλυτα σε βάθος χρόνου. Θα καταφέρουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε και να διαδώσουμε την πολιτιστική μας παράδοση και τις μνήμες μας, αλλά και να διαμορφώσουμε τις συνθήκες ώστε να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι τον τόπο μας!

Σας περιμένουμε, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 18:00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας (Γερανίου 44 Ομόνοια), να θυμηθούμε και να συζητήσουμε για την 1η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα» και να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις για την 2η Γιορτή Πολιτισμού «Μάνα Μουργκάνα».

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να ανταμώσουμε και πάλι πολλοί μαζί!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *