Γοητευμένος από τον Θεσπρωτό δηλώνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα-“Θέλω να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό στην ομάδα”

Share Button

Ορεξάτος, ευδιάθετος και με διάθεση να προσφέρει και αφήσει το αποτύπωμά του στην ομάδα εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα στην επίσημη παρουσίασή του στα γραφεία του συλλόγου.

Τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του κ.Ρότσα:

*Πρέπει δουλέψουμε με υπομονή και επιμονή. Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειάζεται σκληρή δουλειά και συνεργασία. Θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι ώστε να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό στον Θεσπρωτό.

*Η γλώσσα του σώματος είναι αυτό που μετράει. Η ψυχή μιλάει με το σώμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω έξω. Με τα παιδιά της διοίκησης έχουμε πολύ καλή χημεία και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

*Είμαι ερωτευμένος με την επαρχία γιατί προέρχομαι από μια επαρχιακή πόλη της Αργεντινής και μου αρέσει να εργάζομαι σε ομάδες της επαρχίας.

*Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση και την όρεξη των παιδιών.

*Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες και θέλουμε να αναδείξουμε παίκτες από την περιοχή. Λατρεύω να δουλεύω με νέα παιδιά.

*Τις επόμενες ημέρες και σε συνεργασία με την διοίκηση θα γίνει μία αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί. Παράλληλα θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις. Θέλουμε να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *