Αλέκος Πάσχος: “Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά” – ΒΙΝΤΕΟ

Share Button
Στην εκπομπή “Βήμα για 2”, του Βήμα tv και των δημοσιογράφων Σπύρου Θέμελη και Γιώργο Γιαννάκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος.
Μεταξύ άλλων ο Αλέκος Πάσχος απατώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε:

Για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής: “Είμαι μαθημένος στα δύσκολα και για μένα είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Μου ζήτησε ο πολιτικός μου χώρος να βοηθήσω και αυτό θα κάνω. Η ενασχόληση μου με το Επιμελητήριο με γέμισε εμπειρίες που μπορώ να χρησιμοποιήσω από την θέση του βουλευτή”

Για την έδρα της Θεσπρωτίας: “Κατεβαίνουμε με αξιώσεις για την μία έδρα. Όση δυσκολία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την έδρα, άλλη τόση έχουμε και εμείς. Στην Θεσπρωτία το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα υψηλά ποσοστά. Θεωρώ πως θα το πετύχουμε. Θα πάμε πολύ καλύτερα από τις Ευρωεκλογές.

Για το ψηφοδέλτιο: “Έχουμε δυνατό ψηφοδέλτιο και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Με την Μαρία Σαμίου, την Σταματία Δάλλα και τον Σπύρο Μπότο, κάνουμε κοινές εμφανίσεις και είμαστε οι μοναδικοί στην Θεσπρωτία που κυκλοφορούμε όλοι μαζί. Το ψηφοδέλτιο ειναι ενωμένο. Ο κόσμος το βλέπει και ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας και θα επιβραβεύσει την προσπάθεια.”

Για τον Πρωθυπουργό: “Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά και αρχίζει να εμπιστεύεται το Κίνημα Αλλαγής παρά την λάσπη που δεχόμαστε τα όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος επιστρέφει. Σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Φιλιάτι, εισπράττω πως ο κόσμος έχει μεγάλη δυσαρέσκιά στην πολιτική του Τσίπρα”

Για τον Αντώνη Μπέζα: “Ο Αντώνης Μπέζας είναι ένας καταξιωμένος πολιτικός που θα λείψει από την Θεσπρωτία. Τον εκτιμώ.”

Για τουρισμό και πρωτογενή τομέα: “Τουρισμός και πρωτογενής τομέας είναι οι πυλώνες της οικονομίας της Θεσπρωτίας. Με το επιμελητήριο βοηθήσαμε πολύ, αποκτήσαμε εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να γίνει”

Για τις άμεσες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής: “Να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και κυρίως το Λιμάνι, η σύνδεση με Μαυρομάτη, το Εμπορευματικό Κέντρο και η Μαρίνα της Ηγουμενίτσας. Τα δύο τελευταία μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας στη Θεσπρωτία”.

Δείτε την συνέντευξη του Αλέκου Πάσχου στον παρακάτω σύνδεσμο

https://youtu.be/7mvU3hWj07g

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *