Δεν πάει στον αθλητικό δικαστή ο Γιώργος Κομίνης!

Share Button

Οπως σας ενημέρωσε το SDNA, ο διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είχε κληθεί από το αρμόδιο όργανο της Superleague, προκειμένου να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία, ωστόσο με επιστολή του προς τη Λίγκα ξεκαθαρίζει ότι δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στην εκδίκαση, καθώς δεν του το επιτρέπουν προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αυτό σημαίνει ότι το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας θα αρκεστεί σε όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διεθνής διαιτητής, όπως άλλωστε το καλεί να πράξει και στην επιστολή του την οποία αποκαλύπτει το SDNA.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Κομίνη είναι διαφορετική από εκείνη του Αρετόπουλου για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε καν, σε ό,τι αφορά τη σύνταξη του φύλλο αγώνος. Κι αυτό βέβαια μετά την κίνηση του Τρικαλινού ρέφερι να στείλει ουσιαστικά νέο ΦΑ που δεν ήταν διευκρινιστικό του πρώτου, αλλά έδινε εντελώς διαφοροποιημένα στοιχεία, τα οποία και ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τους Θεσσαλονικείς. Στον αντίποδα ο Κομίνης εμμένει στην αρχική του αναφορά, καλώντας το πειθαρχικό όργανο να αρκεστεί σε όσα έγραψε από το βράδυ της Κυριακής στο φύλλο αγώνα.

Δείτε το έγγραφο που απέστειλε ο Κομίνης στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας: 

ΠΗΓΗ: www.sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.