«Δεξαμενή ταλέντων» της κωπηλασίας στην Ηγουμενίτσα και σε άλλες δύο πόλεις της Ελλάδας

Share Button

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 και η «δεξαμενή ταλέντων» της κωπηλασίας «πλημμύρισε» σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Στις 28 και 29 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν μονοήμερες προπονητικές συναντήσεις στην Αθήνα ( ΕΝΟΑ ) και στην Ηγουμενίτσα ( ΔΝΟΗ ) ενώ στην Θεσσαλονίκη (ΟΦΘ και ΝΟΘ ) πραγματοποιήθηκε διήμερη προπονητική συνάντηση που αφορούσε αθλητές-αθλήτριες γεννημένους το ‎2003-2004.

Πιο αναλυτικά στην Ηγουμενίτσα στις 28 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ΔΝΟΗ με τον προπονητή Ανάπτυξης Απόστολο Γκουντούλα συμμετείχαν 19 αθλητές-αθλήτριες από τρία σωματεία ( ΝΟΙ-ΝΑΟΚ-ΔΝΟΗ ).
Στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου με την προπονήτρια Ανάπτυξης Ελευθερία Αξιώτη στις εγκαταστάσεις του ΕΝΟΑ συμμετείχαν 12 αθλητές-αθλήτριες από πέντε σωματεία ( ΕΝΟΑ-ΝΑΣ-ΟΕ-ΝΑΟΣ-ΚΟΕ ) και στην Θεσσαλονίκη (28 και 29) έγινε η διήμερη προπονητική συνάντηση στις εγκαταστάσεις του ΟΦΘ την πρώτη μέρα και του ΝΟΘ τη δεύτερη με την υπεύθυνη προπονήτρια Ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού. Εκεί συμμετείχαν 35 αθλητές-αθλήτριες από εννέα σωματεία ( ΝΟΚΑΤ-ΝΟΓ-ΝΟΒΑ-ΟΕΑΝΑΒ-ΟΦΘ-ΙΟΘ-ΝΑΟΚΘ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ και ΝΟΘ ).
Παρά τον άσχημο καιρό που επικρατούσε σε όλη την Ελλάδα -χιόνια στην Αθήνα, Βαρδάρη στην Θεσσαλονίκη και ήλιο με δόντια στην Ηγουμενίτσα-οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν με τρέξιμο, στα εργόμετρα και με ασκήσεις κυκλικής. Οι προπονήσεις επικεντρώθηκαν στην τεχνική. Γι αυτό το λόγο η παρουσία του εθνικού μας προπονητή Σάκη Αθανασιάδη και η ομιλία του στους μελλοντικούς μας πρωταθλητές ήταν πολύ σημαντική.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομίλους που μας παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις τους ( ΔΝΟΗ-ΕΝΟΑ-ΟΦΘ και ΝΟΘ ).
Τον εθνικό μας προπονητή Σάκη Αθανασιάδη, την Ολυμπιονίκη μας Αλεξάνδρα Τσιάβου που με την παρουσία της στον όμιλο της Ηγουμενίτσα ενέπνευσε τους μικρούς μας αθλητές-αθλήτριες καθώς και ολους τους προπονητές των σωματείων που βοήθησαν στις προπονητικές αυτές συναντήσεις.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες : Δρίλλια-Ξηροχειμώνα-Αργυράκη-Μπεναξίδη-Τεπερίδη-Μπουρτζή και Παπατέρπου που φιλοξένησαν τα παιδιά που ήρθαν από Βόλο-Κατερίνη-Γιαννιτσά.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας έδωσε το παρών στην Θεσσαλονίκη ο έφορος Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος.

 

Προπόνηση υπο το βλέμμα της Ολυμπιονίκου Αλ. Τσιάβου

Αλεξάνδρα Τσιάβου και Απόστολος Γκουντούλας μαζί με τους νεαρούς αθλητές στην Ηγουμενίτσα

Προπόνηση δίπλα στη θάλασσα της Ηγουμενίτσας

 

ΠΗΓΗ: www.kopilasia.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *