Δημήτρης Δημητρίου: Η Ήπειρος πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις

Share Button

«Το τρίπτυχο «Ολότητα-Ισότητα-Συνεργασία», είναι οι κατευθυντήριοι άξονες του οράματός του για την Ήπειρο

Η Ήπειρος που θέλουμε και οραματιζόμαστε, είναι εκείνη που περιγράφεται με σαφήνεια στο όνομα της παράταξης «Ήπειρος Όλον», όπως λέει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δημητρίου. 

«Το τρίπτυχο «Ολότητα-Ισότητα-Συνεργασία», είναι οι κατευθυντήριοι άξονες του οράματός μας για την Ήπειρο. Μια Περιφέρεια που είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα, να αλλάξει πρόσωπο, να πιστέψει στις δυνάμεις της και τα πολλά της πλεονεκτήματα. Μία Ήπειρο που θα βαδίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στο σύγχρονο και άκρως ανταγωνιστικό, «στίβο» του σύγχρονου κοινωνικού, οικονομικού, πολιτισμικού και αυτοδιοικητικού ελληνικού και ευρωπαϊκού γίγνεσθαι!

Η Ήπειρος πρέπει να είναι παρών, ενεργά, και να συμμετέχει με όλες της τις δυνάμεις στην παραγωγή του εγχώριου ΑΕΠ, με την υπεραξία των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων, σε ανθρώπινο δυναμικό, ιδέες και προϊόντα με ονομασία προέλευσης! Προτεραιότητά μας η προώθηση των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών γεωργικών της προϊόντων για να τονώσουμε τον εξαγωγικό τους χαρακτήρα και να ενισχύσουμε τόσο την παραγωγή τους όσο και το εισόδημα των χιλιάδων, σκληρά εργαζόμενων παραγωγών της Ηπείρου. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα, να εξασφαλίσουμε πόρους, να καταστήσουμε ευνοϊκό το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ήπειρο, ώστε να επενδύσουν υγιείς επιχειρηματίες, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, σταθερές, ποιοτικές, μακροπρόθεσμες, εστιασμένες στην καινοτομία, την πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τον τουρισμό και τον πολιτισμό! Θέλουμε, στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, μία Περιφέρεια που να αναπτύξει τις δομές και τις υπηρεσίες, στην Υγεία και την Πρόνοια. Μία Περιφέρεια που θα στηρίζει τους αδύναμους και τους έχοντες ανάγκη στήριξης, μένοντας στο πλευρό τους και δείχνοντας πως νοιάζεται για εκείνους και τους στηρίζει έμπρακτα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *