Δ. Ηγουμενίτσας: Πρόσκληση για τον συντονισμό των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019

Share Button

Ο Δήμος μας σε συνέχεια των επιτυχημένων βραβευμένων του δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας τα προηγούμενα έτη,θα συμμετάσχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019,16-22Σεπτεμβρίου, με δράσεις που θα υλοποιηθούν στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον καθορισμό των δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2019 αποστέλλοντας ιδέες και προτάσεις.

Η συμμετοχή σας με οποιαδήποτε ιδιότητα (πολίτες, φορείς, Σύλλογοι, ΜΚΟ, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Επιμελητήρια, Επιχειρήσεις) στη δημιουργία του, μας είναι απαραίτητη.

Η συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστική για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντικήαναβάθμιση του Δήμου μας παράλληλα με την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Βοηθήστε ενεργά τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα στον Δήμο Ηγουμενίτσας καταθέτοντας τις προτάσεις σας για έξυπνες και πρωτότυπες εκδηλώσεις:

στην σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/mobilityweek.ig/

στοevent : https://www.facebook.com/events/478632666045819/

στο email: [email protected]

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Τοπική Συντονίστρια Βιώσιμης Κινητικότητας, κα Γόγολου Χριστίνα (2665361236, [email protected]).

Hashtags: #mobilityweek #igoumenitsa #WalkWithUs

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *