Εγκαίνια της 27ης Εκθεσης χειροτεχνημάτων από την Φλόγα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Η “Φλόγα” ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα,  με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Συμπαραστέκεται στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Η Φλόγα των εθελοντών έχει επιδείξει ένα τεράστιο έργο αγάπης και φροντίδας για τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας που βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τη λαίλαπα του καρκίνου.

Το τμήμα της Ηπείρου, ξεκινώντας από την Ηγουμενίτσα το 1991 δημιούργησε  ένα ανθρώπινο δίκτυο με πυρήνες Αγάπης και εθελοντισμού και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα σημαντική δράση με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα  βασικό πυλώνα στο συνολικό έργο της Φλόγας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος στην Ηγουμενίτσα την 27η Έκθεση χειροτεχνημάτων, κατασκευών και παραδοσιακών προϊόντων του τόπου μας , από τις 25 Νοεμβρίου 2018 έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Τίτου και πλήθος κόσμου.

Στην Έκθεση συμμετέχουν με εργόχειρα, κατασκευές και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας φίλοι μας από τη Θεσσαλονίκη, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα την Άρτα όλος ο νομός Θεσπρωτίας και  σχολεία  με κατασκευές.

Και φέτος στην καθιερωμένη για 27 έτη έκθεση χειροτεχνημάτων της «Φλόγας»,  επιχειρείται η προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ, που είναι και ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα μυελού των οστών.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *