Εκδήλωση με θέμα «Τα Κοινά και ο Δημοκρατικός Μετασχηματισμός στην Εποχή μας» στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Πολιτική–κοινωνική εκδήλωση που διοργάνωσε η Συμμετοχική Ομάδα Πολιτών Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την ομάδα πολιτών Ιωαννίνων “Αντι…δρώ” και την Αυτόνομη Ομάδα Πολιτών Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας “Πάνθεον”.

Ομιλητής: ΚΙΟΥΠΚΙΟΛΗΣ Αλέξανδρος επίκουρος Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών, με γνωστικό αντικείμενο “Σύγχρονες Πολιτικές Θεωρίες”.

Έχει σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτική Θεωρία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Έσσεξ. Είναι παράλληλα διδάκτορας στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει διδάξει τόσο στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου όσο και σε αυτό της Οξφόρδης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στη νεότερη φιλοσοφία της ελευθερίας, του δικαίου, στις θεωρίες της δημοκρατίας, την ανάλυσης και την κριτική της εξουσίας. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό σε βιβλία και δημοσιεύσεις, άρθρα κ.λ.π.

Θέμα ομιλίας: “Τα κοινά και Δημοκρατικός μετασχηματισμός στην εποχή μας”.

Ακολούθησε συζήτηση, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *