Εκλεψε τις εντυπώσεις η παράσταση “Ιδού Εγώ” από την θεατρική ομάδα “Τομή” στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κοινού στην παράσταση ΙΔΟΥ ΕΓΩ της Θεατρικής Ομάδας Θεσπρωτίας «ΤΟΜΗ» και στις δύο παραστάσεις που έγιναν 9 Φεβρουαρίου και 27 Μαρτίου 2019 στο θέατρο «ΕΣΤΙΑ» του Δ. Ηγουμενίτσας.
«Το θέατρο είναι μια διαχρονική συνάντηση των θεατών με τους ηθοποιούς σε μια ιστορία που ταξιδεύει μέσα τους, διαπερνά την ψυχή τους, εγκαθίσταται στις πιο μύχιες σκέψεις τους, τους παρέχει το απαραίτητο οξυγόνο για να μπορούν να ανασαίνουν και να αφουγκράζονται τις επιταγές της κοινωνίας, τα πάθη των ανθρώπων και να διερευνούν τις λύσεις σε προσωπικά και συλλογικά προβλήματα. Συμπάσχω με τον ήρωα δεν σημαίνει απλώς τον συμπονώ, αλλά και κατανοώ σε βάθος τις αντιδράσεις και τις προθέσεις του.
Στο θέατρο Εστία με το έργο «ΙΔΟΥ ΕΓΩ» συνέβη το προσδοκώμενο. Η συνάντηση θεατών και ηθοποιών ήταν επιτυχής και ευτυχισμένη ως στιγμή για όλους μας.
Θα θέλαμε ως ομάδα θεάτρου να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους θεατές, που συμμετείχατε ενεργά στις παραστάσεις μας, άλλες στιγμές με το γέλιο σας, άλλες με την εκκωφαντική σας σιωπή, άλλες με την συγκίνησή σας και τέλος με το θερμό σας χειροκρότημα, ως επιβεβαίωση στην επιλογή μας και τον τρόπο που την διαχειριστήκαμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης μας, που σεβόμενα τον εθελοντικό χαρακτήρα της ομάδας μας, – ώστε να εξασφαλίζεται πάντα η δωρεάν είσοδος σε όλους, χωρίς όμως να χάνεται η ποιότητα στις παραστάσεις μας – μας αγκάλιασαν και μας πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση και δύναμη να συνεχίσουμε με πείσμα απέναντι σε κάθε δυσκολία, αυτό που όλους μας ενώνει: το θέατρο».
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς,
Άννα Ρεντζεπέρη
Εκ μέρους της Θεατρικής Ομάδας Θεσπρωτίας «ΤΟΜΗ»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ STOICHEVA-ΛΑΓΟΥΡΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *