«Ελάτε να γνωριστούμε & να διαβουλευτούμε»-Ο κύκλος επισκέψεων του Γιάννη Καραγιάννη βρέθηκε σε Γκρίκα – Ψάκα

Share Button

Στα πλαίσια των περιοδειών του στις κοινότητες του Δήμου Σουλίου, για διαβούλευση με τους δημότες και για την καταγραφή των προβλημάτων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης και πολυπληθής ομάδα Υποψηφίων του Συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στις τοπικές κοινότητες Γκρίκας και Ψάκας.
Η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, συνομίλησε με κάτοικους των 2 κοινοτήτων, έγινε αποδέκτης των ανησυχιών και των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ κατέγραψε τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Κοινή συνισταμένη των αναφορών των κάτοικων, ήταν η αναγκαιότητα ένταξης στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020, μιας σειράς από μικρά και μεγαλύτερα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τους άλλα και θα θωρακίσουν την πολιτική προστασία, ενώ άπαντες ζήτησαν την δημιουργία εισόδου – εξόδου στην Εγνατία από το Βιοτεχνικό Πάρκο.
Στο επίκεντρο των αιτημάτων, έργα για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, παρεμβάσεις σε δημόσια κτήρια, η βελτίωση στα δίκτυα ύδρευσης ύδρευσης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι κάτοικοι για την κατάσταση των μηχανημάτων του Δήμου άλλα και για την διαχείριση των απορριμάτων και την λειτουργιά του ΧΥΤΑ.
«Εδώ δεν ήρθαμε για να τάξουμε αλλά για να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας και να διαβουλευτούμε για την σύνταξη των προγραμματικών μας θέσεων και την επόμενη ημέρα των εκλογών» ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος τόνισε πως η διαβούλευση θα είναι συνεχής και μόνιμη τόσο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και κατά την τετραετία της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ο Γιάννης Καραγιάννης θεώρησε πως όλα τα αιτήματα είναι δίκαια, τόνισε πως σε συνδυασμό με τα τοπικά συμβούλια και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τις Περιφέρειας θα οριστούν οι προτεραιότητες και το χρονοδιάγραμμα και  ζήτησε από όλους τους κατοίκους να είναι συμμέτοχοι τόσο στην καταγραφή των ζητημάτων που τους απασχολούν όσο και στις προτάσεις για την επίλυση τους.
Οι επισκέψεις του Γιάννη Καραγιάννη και του συνδυασμού ΔΗΜ.Ο.Σ στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστεί όλο το επόμενο χρονικό διάστημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *