Επίσκεψη Αντιπροσωπείας του Δήμου Ηγουμενίτσας και του ΤΕΙ Ηπείρου στο Δήμο των Αγίων Σαράντα

Share Button

epalb516Στα πλαίσια της δημιουργία σχέσεων συνεργασίας αλλά και ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Δήμου, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος συνοδευόμενος από αρμόδιους Αντιδημάρχους Ηγουμενίτσας, τον Γενικό Γραμματέα, τον Επιστημονικό Συνεργάτη του Δήμου και μαζί με τον Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Θεμιστοκλή Γκόγκα τον οποίο συνόδευαν δύο καθηγητές του τμήματος, επισκέφθηκε τον Δήμο Αγίων Σαράντα την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 όπου και τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγίων Σαράντα κ. Χριστάκης Κίτσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέα του Δήμου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αυλώνας κ. Λάμπης Παντέχης και ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας κ. Άλκης Πούλης.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι άξονες και οι στόχοι του Διασυνοριακού Προγράμματος Συνεργασίας Interreg IPA II Ελλάδα – Αλβανία και διατυπώθηκε από το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας πλαίσιο προτάσεων συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

Στη συνέχεια συμφωνήθηκε, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, η επεξεργασία και υπογραφή, το προσεχές διάστημα μιας Σύμβασης Σύμπραξης μεταξύ των Δήμων Ηγουμενίτσας και Αγίων Σαράντα για την υποβολή κοινών προτάσεων στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος με βάση τις κοινές ανάγκες και τις αναπτυξιακές προοπτικές.

Θα υπάρξει σύντομα, εκ νέου συνάντηση προκειμένου να εξειδικευθούν οι τομείς συνεργασίας καθώς και να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *