Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Στ. Μπραϊμη- Μπότση στη μονάδα ΑΣΑ

Share Button

Τη  Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ), επισκέφτηκε την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Σταυρούλα Μπραϊμη – Μπότση, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από το εντεταλμένο προσωπικό της εταιρίας για τη λειτουργία της Μονάδας και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.

Με την ευκαιρία έγινε συζήτηση και για την εξέλιξη των συνοδών δράσεων/έργων που έχουν δρομολογηθεί (σταθμοί μεταφόρτωσης ΣΜΑ, μονάδες κομποστοποίησης, πράσινα σημεία κ.α).

Συνοψίζοντας τις εντυπώσεις της, από την πρώτη της επίσκεψη με το θεσμικό ρόλο της Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου η κ. Στ. Μπραϊμη- Μπότση, δήλωσε τα εξής:

«Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η τεράστια συμβολή του σημαντικού έργου στην ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο συμβάλλει στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων που έχουν τεθεί από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό (ΠΕΣΔΑ), αλλά και τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων (ΕΣΔΑ).  Γίναμε όμως και κοινωνοί  και των ζητημάτων που προκύπτουν και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα όλοι οι Δήμοι να προσκομίζουν τα συλλεγόμενα απορρίμματά τους, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *