Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Προγραμματισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων

Share Button

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας για την Δια βίου εκπαίδευση, ενημέρωση και κατάρτιση των μελών του, η Δ.Ε. αποφάσισε τον σχεδιασμό ενημερωτικών εκδηλώσεων που μπορούν να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, θεωρώντας ότι η γνώση, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της κάθε επιχειρηματικής προσπάθειας για ανάπτυξη ή ακόμη κι επιβίωση, ιδιαίτερα στις δύσκολες περιόδους που βρίσκεται η χώρα μας.

Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Παράρτημα Ηπείρου, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Enterprise Greece αλλά κι άλλους φορείς.

Ο ανωτέρω σχεδιασμός έχει ήδη αποσταλεί στα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν χορηγήσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email) σε αυτό, με την μορφή ερωτηματολογίου.

Καλούμε τα μέλη μας να ανταποκριθούν στην πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Σεμινάρια Κατάρτισης συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στην διεύθυνση https://goo.gl/forms/fA9LgpxiKN25xCvO2

Με αυτό τον τρόπο οι ίδιοι οι επιχειρηματίες επιλέγουν άμεσα την κατάρτιση που κρίνουν ότι ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες τους κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο και στηρίζουν παράλληλα την προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας για πετυχημένες στοχευμένες δράσεις.

Οι ενημερωτικές / επιμορφωτικές εκδηλώσεις διακρίνονται σε 3 κατηγορίες και μπορούν να υλοποιηθούν και εκτός Ηγουμενίτσας αναλόγως του αριθμού των δηλώσεων συμμετοχής:

Α) Σεμινάρια Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Β) Υποχρεωτική Επιμόρφωση Εργοδοτών & Εργαζομένων, και Γ) Δωρεάν Ημερίδες Ενημέρωσης.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων και στα θεματικά αντικείμενα που παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον συμμετοχής. Το μειωμένο, προνομιακό, κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια της Α Κατηγορίας, εκτιμάται ότι θα μειωθεί ακόμη περαιτέρω εφόσον υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής.

Η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου (περιλαμβάνει 5 σελίδες που περιέχουν τρείς κατηγορίες σεμιναρίων) θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ο απαιτούμενος χρόνος συμπλήρωσής του δεν υπερβαίνει τα 5 λεπτά.

Σας καλούμε να μας βοηθήσετε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τις δράσεις που εσείς επιθυμείτε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

Εκ της Διοικήσεως

Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *