ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Ανοικτοί λογαριασμοί για Θεσπρωτό και Αστέρα Παραποτάμου, χορταστικό 2-2 στον α’ημιτελικό-Προβάδισμα πρόκρισης για τον Αρη Πέρδικας, 1-0 την ΑΕ Μαυρουδίου

Share Button

Ανοικτούς λογιαρασμούς άφησαν ο Θεσπρωτός και ο Αστέρας Παραποτάμου μετά το σημερινό 2-2 στον α’ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσπρωτίας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας σε ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι δύο ομάδες (οι οποίες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς αναπληρωματικούς) πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον… συνήθη ύποπτο Γιάννη Γκόλια να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Γώγο, αλλά ο Αστέρας προηγήθηκε εν νέου με σκόρερ και πάλι τον πολύ φορμαρισμένο Γκόλια να πετυχαίνει το τέταρτο προσωπικό του γκολ σε δύο παιχνίδια (είχαν προηγηθεί τα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΠ Καραγιαννίων στον αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή).

Την τελευταία λέξη είχε ο Χάρης Μπίκας ο οποίος έκανε το 2-2 το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στον Παραπόταμο όπου θα αναδειχθεί ο ένας από τους δύο φιναλίστ.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Αρης Πέρδικας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της ΑΕ Μαυρουδίου και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *