Ευκαιρίες εργασίας για νέους σε Coca-Cola, Microsoft Ελλάς, Vodafone

Share Button

ergasia-proslipseisergasiaΜεγάλες εταιρείες υλοποιούν προγράμματα απασχόλησης για νέους

Coca-Cola Τρία Εψιλον

Η Coca-Cola Τρία Εψιλον, που βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στη χώρα απασχολώντας 1.500 άτομα υλοποιεί εδώ και 26 χρόνια ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα προσέλκυσης αποφοίτων, τοGraduate Trainee Program. Στόχος είναι να καλλιεργήσει ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη νέων με δεξιότητες και προοπτική, ώστε να εξελίξουν την καριέρα τους στη χώρα μας. Η δέσμευση της εταιρείας απέναντι στη νέα γενιά αποτυπώνεται και σε αριθμούς καθώς σήμερα, το 40% των εργαζομένων της ανήκει στην «Gene-ration Υ».

Microsoft Ελλάς

Τετράμηνη επαγγελματική εμπειρία σε νέους πτυχιούχους προσφέρει η Microsoft Ελλάς, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που υλοποιεί για τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Τεχνικής υποστήριξης και Βusiness operations. Στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (ΑΕΙ) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. «Συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, με γνώμονα την παροχή, σε νέους ανθρώπους, των κατάλληλων εφοδίων και των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία. Η στήριξη των νέων, ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάδος», αναφέρει η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της εταιρείας. Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται έως τις 10 Ιουνίου 2016.

Vodafone

Η Vodafone επενδύει στους νέους, δημιουργώντας ευκαιρίες για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας και την είσοδό τους στην αγορά εργασίας μέσα από καινοτόμα προγράμματα. Η επαφή με τους νέους μέσα από το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης Discover Vodafone, την πρωτοβουλία CU Restart Up @Ρομάντσο, καθώς και το πρόγραμμα απασχόλησης σε κοινωφελείς οργανισμούς Vodafone World of Difference, έχει προσφέρει σημαντική γνώση για το προφίλ, τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των νέων σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι νέοι σήμερα έχουν μεγάλη εξοικείωση με την τεχνολογία και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και απαιτούν την ψηφιακή επικοινωνία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Παράλληλα, έχοντας μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και σε δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, έχουν μάθει να προσαρμόζονται και να είναι ευέλικτοι.

ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *