Ευφορία αλλά και χαμηλοί τόνοι στον Θεσπρωτό την επομένη της μεγάλης νίκης επί της Τρίγλιας

Share Button

Η νίκη επί της Τρίγλιας και μάλιστα με το εμφατικό και επιβλητικό 3-0 που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση-σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στο στρατόπεδο του Θεσπρωτού.

Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί για την παρθενική νίκη των “κιτρινόμαυρων” δεν κράτησαν πολύ. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Χουάν Ραμόν Ρότσα ζήτησε στόματα κλειστά και χαμηλωμένα βλέμματα από τους παίκτες του, καθώς ξέρει πως το κλίμα ευφορίας, που επικρατεί, μπορεί να αλλάξει με 1-2 αρνητικά αποτελέσματα δεδομένου και του βαθμού δυσκολίας των δύο επόμενων παιχνιδιών (εκτός με Καβάλα, εντός με Ασπρόπυργο).

“Δεν σημαίνει κάτι μια νίκη. Με μια νίκη ή μια ήττα δεν πέφτει, ούτε μένει κανένας, αλλά ούτε παίρνει και πρωτάθλημα. Η Football League είναι ένας μαραθώνιος. Πήραμε απλά τρεις βαθμούς για ψυχολογικούς κυρίως λόγους. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις”, επισημαίνει ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *