Ευχαριστήρια επιστολή της εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου Βασιλικής Τσώτου

Share Button

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κύριο Ιωάννη Λώλο για την τιμή που μου έκανε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου την αναγκαιότητα ύπαρξης των εκπαιδευτικών στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 624 προσωπικούς φίλους τόσο δικούς μου όσο και της οικογενείας μου οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο.

Τους διαβεβαιώνω πως χρησιμοποιώντας την επιστημονική μου κατάρτιση και γνώση και διαφυλλάσσοντας ταυτόχρονα τις ηθικές αξίες και αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκα από την οικογένειά μου, θα αγωνιστώ για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του κάθε πολίτη.Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνηποψηφίους μου που εκλέχθηκαν αλλά κυρίως όσους δεν εκλέχθηκαν, για τον τίμιο και ηθικό αγώνα που πραγματοποίησαν.

Τέλος, ευχαριστώ τους στενούς μου φίλους και συνεργάτες για την αμέριστη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα. Τις δυο μου κόρες για την υπομονή και ωριμότητα που επέδειξαν παρά το νεαρό των ηλικιών τους και ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από κάθε δική μου προσπάθεια εξέλιξης τον συζυγό μου Αντώνιο Νικολάου.

Με εκτίμηση
ΤΣΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *