Ευχαριστήριο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας για δωρεά κλιματιστικών στο Α.Τ. Σαγιάδας

Share Button

Η Ε.Α.Υ.Ν Θεσπρωτίας αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Κώστα και την εταιρεία του Praxis καθώς και στην εταιρεία Σκάλωμα Α.Ε. και τον Πρόεδρό της για την αγορά και τοποθέτηση δυο μονάδων air- condition στο Τ.Δ.Ε. Σαγιάδας.
Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι αξιότιμοι συμπολίτες μας συμπαραστέκονται έμπρακτα στον Έλληνα αστυνομικό. Και άλλες φορές στο παρελθόν έχουν σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αμεσότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στοχεύοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και συμβάλλοντας έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων της περιοχής μας.
Πράξεις σαν αυτές μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας καθώς μας δείχνουν ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά δεν περνάει απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ να απευθύνουμε και στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σαγιάδας κ.ΛΙΟΥΤΣΗ Διογένη ο οποίος όχι μόνο μεσολάβησε για την χορηγία αυτή αλλά στη διάρκεια της 8ετής του θητείας έχει στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τους αστυνομικούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΝΑΚΟΣ Βασίλ. ΖΗΣΗΣ Δημ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *