Η απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών αναφορικά με τις συνθήκες λειτουργίας του ΤΕΠ

Share Button

nosokomeio filiatesΣχετικά με δημοσίευμα της ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με τις συνθήκες λειτουργίας των ΤΕΠ των Νοσοκομείων και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ΓΝ Φιλιατών επισημαίνονται τα εξής:

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ξεχωριστός χώρος για την υποδοχή των επειγόντων περιστατικών και η υποδοχή τους γίνεται στον ίδιο χώρο με τα τακτικά περιστατικά.

Η νέα πτέρυγα που ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το Δεκέμβριο του 2014 προβλέπει ΤΕΠ περίπου 400 τμ. Λόγω της ανακαίνισης της παλαιάς πτέρυγας η διαθεσιμότητα για την χρήση του χώρου δόθηκε τον Οκτώβριο τρέχοντος έτους.

Έκτατε έγιναν συσκέψεις με τους θεσμικούς φορείς του Νοσοκομείου και την προηγούμενη εβδομάδα λήφθησαν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την λειτουργία του, η οποία και προβλέπετε να ξεκινήσει εντός δεκαπέντε ημερών .

Σε ότι αφορά το ΤΕΠ του ΓΝ Φιλιατών με έδρα την Ηγουμενίτσα, τις επόμενες ημέρες κατατίθεται στην Περιφέρεια Ηπείρου ( Διευθύνουσα του έργου ) το πρωτόκολλο της προσωρινής και οριστικής παραλαβής και με την παράδοση του έργου στον φορέα λειτουργίας που είναι το ΓΝ Φιλιατών θα ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του. Ήδη σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας έχει εκπονηθεί και εγκριθεί σχέδιο για την άμεση και αποτελεσματική λειτουργία του.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου καταβάλλουν ιδιαίτερες προσπάθειες για την επίλυση τυχόν προβλημάτων και την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *