Η “Αριάδνη” έφυγε, τα προβλήματα παραμένουν-“Χιονοστιβάδα” οι διαμαρτυρίες δημοτών του Δήμου Ηγουμενίτσας

Share Button

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα άρχισε να υποχωρεί σταδιακά, αφήνοντας πίσω του τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σε αρκετές περιπτώσεις ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε συντονισμένα, αλλά δεν έλειψαν και αυτές όπου πιάστηκε κυριολεκτικά απροετοίμαστος.

Πολλά είναι τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες δημοτών του Δήμου Ηγουμενίτσας για ελλιπή αποχιονισμό και την μη ρίψη αλατιού στους δρόμους.

Πολλοί κάτοικοι κυρίως σε περιοχές εκτός του αστικού ιστού “έσπασαν” το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας κατηγορώντας την δημοτική αρχή για ολιγωρία και αδιαφορία.

“Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας να έρθει να κάνει επιτόπια αυτοψία”, “Δεν μερίμνησαν να ρίξουν λίγο αλάτι στους δρόμους για να λιώσει ο πάγος”, ήταν μόνο μερικά από τα παράπονα που διατυπώθηκαν.

Η εφημερίδα πραγματοποίησε την Πέμπτη το πρωί ένα μικρό οδοιπορικό στο Καστρί και στο Μαυρούδι και όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εντοπίσαμε αρκετές μικρές εστίες πάγου που εγκυμονούν κινδύνους για πεζούς και οδηγούς με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως σε παράπλευρους δρόμους.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *