Η ΔΑΣ ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα εκλογών υπηρεσιακού συμβουλίου στους Δήμους

Share Button

Η ΔΑΣ ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τα ψηφοδέλτιά της, εκλέγοντας εκπροσώπους της στα Υπηρεσιακά Συμβούλια εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσπρωτίας , αναδεικνύοντάς την μάλιστα σε 1η δύναμη.

Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μονίμων  με ποσοστό 58% και μια έδρα και στους ΙΔΑΧ με 74% και δυο έδρες  στις εκλογές που έγιναν την Τρίτη 18/12.

Οι αιρετοί που εκλέχτηκαν με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων. Θα είναι στην κυριολεξία το μάτι και το αυτί των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ θα επικοινωνούν με τους εργαζόμενους πριν έλθουν τα αιτήματά τους προς συζήτηση στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Καλούμε και τους συναδέλφους να μας ενημερώνουν και αυτοί για τα αιτήματά τους, προκειμένου να μην μπλοκάρονται από τη Διοίκηση ή στην καλύτερη περίπτωση να φτάνουν με καθυστέρηση μηνών.

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Γνωρίζεις ότι δεν έχουμε καμία δέσμευση απέναντι στη Διοίκηση και ούτε λειτουργούμε ρουσφετολογικά. Γνωρίζεις ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ό,τι περνά από το χέρι μας, όμως θέλουμε ακόμη μία φορά να τονίσουμε ότι τα γενικότερα προβλήματα που μας βασανίζουν δεν κρίνονται ούτε στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ούτε θα λυθούν από εκεί. Η υπεράσπιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα καλά οργανωμένο, μαζικό, ταξικά προσανατολισμένο κίνημα.

Θεσπρωτία 19/12/2018

Εκλέγονται :

Για τους μόνιμους  Χαρά Μάντζιου

Για τους αορίστου  : Υφαντής Σπύρος  – Νικολάου Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *