Η δικηγόρος Ρεγγίνα Δηλαβέρη υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στο πλευρό του Αλέξανδρου Καχριμάνη

Share Button

Έντονο άρωμα γυναίκας έχει ο συνδυασμός του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη στην Θεσπρωτία.

Η τελευταία που ρίχνεται στην μάχη είναι η δυναμική δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας Ρεγγίνα Δηλαβέρη η οποία θα διεκδικήσει την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου.

“Αποτελεί μεγάλη τιμή η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και η επιλογή του Αλέκου Καχριμάνη, να συμμετάσχω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στη Θεσπρωτία”, τόνισε η κα Δηλαβέρη η οποία στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να συμπορευτεί με τον νυν Περιφερειάρχη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

“Στη μέχρι τώρα διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχω αποδείξει πως όταν αγαπάς τον τόπο σου και θέλεις προσφέρεις, μπορείς να πετύχεις πολλά. Και πιστεύω ότι είναι ευθύνη της γενιάς μου να αναλάβει ενεργό δράση στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις, που μας αφορούν και καθορίζουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας”, υπογραμμίζει και συμπληρώνει: “Με συναίσθηση της ευθύνης και όρεξη για πολλή δουλειά, συμπορεύομαι με τον άνθρωπο που μας έχει μάθει να μιλάει με έργα και όχι με παροχολογία, που ξέρει να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους. Απευθύνομαι σε όλες και όλους ζητώντας την στήριξή σας στον αγώνα αυτό και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι στην πορεία για μια ακόμη μεγάλη νίκη της Ηπείρου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *