Η «Δύναμη Ελπίδας»κοντά στους κατοίκους των χωριών του Δήμου Σουλίου

Share Button

Με διαδοχικές επισκέψεις στα χωριά Γαρδίκι, Γλυκή και Ποταμιά ξεκίνησαν το εντατικό πρόγραμμα επισκέψεων τους στο Δήμο Σουλίου τα μέλη του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» με επικεφαλής τον ΝίκοΓώγο.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019. Στο πλαίσιο των επισκέψεών τους στα τρία χωριά του δήμου, ο κ. Γώγος και τα μέλη του συνδυασμού συνομίλησαν με κατοίκους, επαγγελματίες, καταστηματάρχεςκαι παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών της περιοχής.

Kοινή συνισταμένη των προβλημάτων όλων των κατοίκων η έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς του δήμου και του κεντρικού κράτους.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων ο Νίκος Γώγος, δήλωσε: «Με μέλη του συνδυασμού μας επισκεφθήκαμε τα χωριά του Γαρδικίου, της Γλυκής και της Ποταμιάς.

Σκοπός μας να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, κοντά στους συμπολίτες μας, ώστε να καταγράψουμε τα προβλήματα τους, να ακούσουμε τις αγωνίες τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την επόμενη μέρα.

Στόχος μας να παράσχουμε λύσεις και τα απαραίτητα εκείνα εφόδια και κίνητρα στους νέους ανθρώπους να γυρίσουν, να δουλέψουν και να προοδεύσουν στη γη των προγόνων τους».     

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις του συνδυασμού, με σκοπό την καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων των κατοίκων σε κάθε γωνιά του Δήμου Σουλίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *