Η παιδική χορωδία του Αγίου Μηνά Κεστρίνης συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας

Share Button

Η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης συμμετείχε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του θεσπρωτικού Ωδείου Ηγουμενίτσας, με υπεύθυνη τη Νικόλ Μουσκέτα.  Υπέροχες μουσικές ερμηνείες από παιδιά, πλημμύρισαν το πνευματικό κέντρο “Πάνθεον” του δήμου Ηγουμενίτσας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ποιήματα, που διάβασαν  παιδάκια, μέλη της παιδικής χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης. Μαθητές/τριες του Θεσπρωτικού Ωδείου έπαιξαν διάφορα τραγούδια  στην κιθάρα, στο πιάνο και στο βιολοντσέλο, όπως “Το Φεγγαράκι”, “Άγια Νύχτα”, “Κάλαντα Χριστουγέννων”, “Τρίγωνα Κάλαντα”, “Πάει ο παλιός ο χρόνος” κ.λπ. Γυναίκες από το τμήμα παραδοσιακού χορού, χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, που έπαιξε η δημοτική ορχήστρα του Θεσπρωτικού Ωδείου.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα που απέδωσαν μαζί οι παιδικές χορωδίες  του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης, Θεσπρωτικού Ωδείου και της Πάργας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *