Η τελετή ορκομωσίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας και η….λειψή ανακοίνωση του Δήμου

Share Button

Αγαπητοί φίλοι της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας: Στην τελετή ορκωμοσίας την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ορκίστηκαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Κοινοτήτων και όχι μόνο ο κ. Δήμαρχος.

Οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας μάλιστα, απεύθυναν χαιρετισμούς, όπως επίσης και οι βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας, καθώς και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας. Από όλα αυτά στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχει μόνοτο πλήρες κείμενοτης ομιλίας του κ. Δημάρχου.

Εντάξει, δεν περιμέναμε να παρατεθούν και οι ομιλίες των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων. Αλλά ούτε μια απλή αναφορά ότι χαιρέτησαν την εκδήλωση;

Οι Δημοτικές Παρατάξεις αποτελούν – βάσει της νομοθεσίας – ουσιώδη συστατικά στοιχεία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και του Δήμου κατ΄ επέκταση. Και ο Δήμος με τις ανακοινώσεις του, δεν πρέπει να είναι ούτε «Γραφείο Τύπου» του κ. Δημάρχου και πολύ περισσότερο της παράταξής του «Δύναμη Προοπτικής».

Ας ελπίσουμε ότι το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, οφείλεται σε αβλεψία και δεν αποτελεί δείγμα γραφής για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου. Γιατί αν όχι, τότε η νέα Δημοτική Περίοδος δεν αρχίζει καλά.

 

Παναγιώτης Νταής

Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *