Κοντά στην τρίτη ηλικία ο Ν. Κάτσιος – Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ του Δήμου

Share Button

Στο πλευρό της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας συνδημοτών μας που έχει ανάγκη τη θαλπωρή και τη ζεστασιά όλων μας, τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Τόπος Αξιών» επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, συνομίλησε με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους, άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν παρέλειψε να εξάρει το θεσμό των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και ταυτόχρονα να συγχαρεί το προσωπικό που προσφέρει ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ν. Κάτσιος: «Νιώθω συγκίνηση και βαριά την ευθύνη από τον προσεχή Σεπτέμβριο να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να προσφέρουμε ως η επόμενη δημοτική αρχή όσα περισσότερα μπορούμε στους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες που κατά το παρελθόν μας μεγάλωσαν με αγάπη και φροντίδα, ενώ ακόμη και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να προσφέρουν τη φροντίδα τους και στα εγγόνια τους».

 

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει με προσοχή τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη λειτουργία των ΚΑΠΗ στο δήμο μας, ώστε απρόσκοπτα να συνεχίσουν να προσφέρουν εξαιρετικά προγράμματα και υπηρεσίες.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *