Κρούσμα εξαπάτησης ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην Θεσπρωτία από επιτήδειους

Share Button

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο διήμερο καταγράφθηκε κρούσμα εξαπάτησης ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Θεσπρωτίας από επιτήδειους, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς προϊόντων.
Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά στο κατάστημα και με το πρόσχημα παραγγελίας προϊόντων, κατάφεραν με ψευδή στοιχεία (αποστολή μέσω viber, τραπεζικού αντιγράφου μεταφοράς χρημάτων μεγαλύτερου χρηματικού ποσού που υποτίθεται ότι κατατέθηκε εκ παραδρομής) να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους προσπαθούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρήματα σε υπόπτους και υποτιθέμενους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.
Επίσης, χρήσιμες πληροφορίες για την αποφυγή περιπτώσεων απάτης καθώς και για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι δράστες, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr – Οδηγός του Πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *