“Κόλλησε” στο μηδέν με τον Κρόνο Αργυράδων ο κακός Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της Γ’Εθνικής

Share Button

Ενας νωθρός, χλωμός και ασύνδετος Θεσπρωτός κόλλησε στο μηδέν κόντρα στον σκληροτράχηλο Κρόνο Αργυράδων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με το πάθος και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν με τον ρέφερι Μάντζιο να βγάζει δέκα φορές από το τσεπάκι του την κίτρινη και μία την κόκκινη κάρτα.

Το α’ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και πίεσαν από τα πρώτα λεπτά.

Στο 7ο λεπτό συνδυασμένη επιθετική προσπάθεια, ο προωθημένος Σταυρίδης επιχείρησε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ζάχου, ενώ στο 16ο λεπτό ο Φούντζουλας δεν μπόρεσε να πιάσει εξ’ επαφής την κεφαλιά σε σέντρα του Γώγου.

Ο Θεσπρωτός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το πολυπόθητο γκολ. Στο 24ο λεπτό, ο Μπίκας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια, ενώ στο 34ο λεπτό το φάουλ του Ευθυμίου από πλεονεκτική θέση πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Η… σούμα του α’ημιχρόνου

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, δεν απειλήθηκαν καθόλου, ωστόσο πλήρωσαν την δυστοκία στην δημιουργία φάσεων και την αστοχία στην τελική προσπάθεια.

Το α’ημίχρονο σημαδεύτηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς των Πολυχρονάκη και  Μεσημέρη οποίοι αποχώρησαν υποβασταζόμενοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Β’Ημίχρονο

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα με τον Θεσπρωτό να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να εμφανίζει πολλές αδυναμίες στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 53ο λεπτό καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Θεσπρωτού. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, «έκοψε» προς τα δεξιά αλλά το αδύνατο σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Ζάχος

Στο 60ό λεπτό, ο Κρόνος έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κονισπολιάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Θεσπρωτός συνέχισε να είναι υποτονικός και ασύνδετος.

Στο 77ο λεπτό ο Πέντσας εφόρμησε στην περιοχή αλλά άνοιξε το κοντρόλ όντας μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ηπειρώτης Μάντζιος

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Κατσέλης Γ. , Μπέρτσος, Μητσέλος, Κωνσταντίνου, Φούντζουλας (80ό Λάμπρου), Μπίκας, Γώγος (68ο Γκόλιας), Ευθυμίου, Πέντσας.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: Ζάχος, Κωστακιώτης, Αχείμαστος, Μεσημέρης (44ο λ.τρ. Ντατίδης), Πολυχρονάκης (31ο λ.τρ. Γραικός), Κονισπολιάτης, Κατσιαμήτας, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς (85ο Πουλημένος), Κοιλιάρας (61ο Λαμπόγλου), Σπαχίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *