Λευκή ισοπαλία ο Αστέρας Παραποτάμου με τον Πανλευκάδιο-Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για τους νεοφώτιστους

Share Button

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κέρδισε ο Αστέρας Παραποτάμου μετά την λευκή ισοπαλία με τον Πανλευκάδιο στο Δημοτικό Στάδιο του Παραποτάμου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν.

Στο 27ο λεπτό η κεφαλιά του Τριάντου πέρασε έξω από το δοκάρι του Πάντου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο πορτιέρο του Αστέρα εξουδετέρωσε το σουτ του Φλούδα.

Η μοναδική καλή στιγμή για τον Αστέρα καταγράφεται στο 40ό λεπτό με το σουτ του Νάκου να περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραπιπέρη.

Στην επανάληψη, η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε με τις ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν.

Στο 51ο λεπτό, ο Πανλευκάδιος πλησίασε με αξιώσεις την εστία του Πάντου αλλά η κεφαλιά του Τριάντου από καλή θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Πάντου.

Ο Αστέρας δεν μπορούσε να απειλήσει και παρά τις αλλαγές του Σωτηρίου που προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, ο Πανλευκάδιος ρίσκαρε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και σε δύο περιπτώσεις άγγιξε το γκολ της νίκης.

Στο 90ό λεπτό το σου του Διμιτρόφ εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Πάντος και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο προωθημένος Βλάχος έχασε την ευκαιρία του αγώνα αλλά το σουτ εξ’επαφής που επιχείρησε απέκρουσε με υπερένταση ο Πάντος.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ:  Πάντος, Σουλιώτης, Πανάγου, Μητσέλος Αλεξ., Μητσέλος Στ., Μπάρκας, Νάκος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Κάσο (68ο Καλέσης), Γιαννακός (75ο Γιάκης).

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Καραπιπέρης, Κοκόλης Χαρ. του Σ., Τριάντος, Βλάχος, Γουριώτης (63ο λ.τρ. Κούτσικος), Φλούδας, Κοκόληεε Χαρ. του Ζ., Κουμπής, Κολοβός (80ό Αργυρός), Μουρεχίδης (75ο Δημητρίου), Διμιτρόφ.

Διαιτητές: Μάντζιος, Κόλλιας, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Ακολουθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *