Μ.Κάτσης για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας: “Το νερό έχει μπει στο αυλάκι”-Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Θεσπρωτός βουλευτής

Share Button

Μια γεύση από το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας όπως είναι σήμερα μετά την αποκατάσταση των ζημιών δίνει ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης αναρτώντας φωτογραφίες από το κτίριο.

“Ο νέος οργανισμός με την αύξηση των κλινών, των οργανικών θέσεων και του προϋπολογισμού είναι στο στάδιο της έκδοσης” υπογραμμίζει ο κ.Κάτσης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει:

“Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε 9000 προσλήψεις εντός του έτους στην Υγεία.

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανοίγει τον δρόμο από την εθνική οδό και περιμένουμε και την κυκλοφοριακή μελέτη.

Με την συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αλλά και του Υπουργείου Ανάπτυξης, ξεκόλλησε και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Με χαρά πληροφορήθηκα ότι άρχισαν να έρχονται και τα ιατρικά μηχανήματα, με πρώτα να είναι τα ενδοσκοπικά μηχανήματα ορθοπεδικής τελευταίας τεχνολογίας, ενώ έρχονται και τα ακτινολογικά μηχανήματα.

Ο ενδοσκοπικός εξοπλισμός αποτελείται από δύο πύργους λαπαροσκοπικών επεμβάσεων γενικής χειρουργικής και αρθροσκοπικός πύργος ορθοπεδικών επεμβάσεων.
Οι ενδοσκοπικοί πύργοι που θα εγκατασταθούν είναι συστήματα τελευταίας τεχνολογίας με απεικονιστικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας High definition που θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση διάφορων επεμβάσεων με απόλυτη ακρίβεια και ασφάλεια για τους ασθενείς.

Το project είναι τεράστιο και ο συντονισμός όλων δύσκολος αλλά προχωράμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα και πολλή δουλειά. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Θέλουμε όλα να είναι έτοιμα για να αξιοποιηθούν οι υποδομές για τις οποίες πληρώνουν οι πολίτες, βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *