Μ. Κάτσης: Ξαναζούμε την… κανονικότητα των μνημονιακών μέτρων που φέρνει η ΝΔ

Share Button

Ξαναζούμε την «κανονικότητα» του να είμαστε εκτός μνημονίου αλλά να επανέρχονται όλες οι μνημονιακές πολιτικές η μια πίσω από την άλλη και μάλιστα χωρίς τους αναγκαστικούς περιορισμούς από τους δανειστές μόνο και μόνο επειδή το θέλουν οι κολλητοί επιχειρηματίες και τα μεγάλα συμφέροντα που θέλει να εξυπηρετήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

Ο κ. Κάτσης στον Γιώργο Τραπεζιώτη μίλησε για όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης περί κανονικότητας καθώς και για την παντελή έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής εκ μέρους της ΝΔ.

Τόνισε μάλιστα μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία «επαναφέρει μερικές από τις βασικές αρχές του μοντέλου χρεοκοπίας της χώρας δηλαδή ενίσχυση των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, ενίσχυση κλάδων της οικονομίας οι οποίοι δεν έχουν προστιθέμενη αξία και δεν προάγουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, καινοτομία, επιχειρηματικότητα νεανική, νεοφυείς επιχειρήσεις, πρωτογενής παραγωγή, τίποτα από όλα αυτά. Μόνο και μόνο λειτουργούν ως πλασιέ συμφερόντων προκειμένου να κερδίσουν οι επιχειρηματίες που τους στηρίζουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *