Νίκος Γώγος «Επιτακτική η ανάγκη της ενδυνάμωσης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς»

Share Button

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας»σε κάθε γωνιά του Δήμου Σουλίου.

Στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού με θεσμικούς φορείς και ομάδες πολιτών, ο Νίκος Γώγος με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το ΠυροσβεστικόΚλιμάκιο στην Παραμυθιά, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον επικεφαλήςΕπιπυραγό κ.Βαγγέλη Μπέλλο και το προσωπικό της υπηρεσίας, για τα επιχειρησιακά σχέδια, αλλά και την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του κλιμακίου με προσωπικό, καθώς και την ανάγκη αναβάθμισης του πυροσβεστικόυλικού, με στόχο της εξασφάλιση της προστασίας τους.

Ο επικεφαλής και τα μέλη του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας», ενημερώθηκαν πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, και για τους στόχους του Κλιμακίουενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδουπροκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι ανάγκες που θα προκύψουν.

Οι γυναίκες και οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου ευχαρίστησαν τον κ. Γώγο και τους υποψηφίους του συνδυασμού για το ενδιαφέρον και τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Νίκο Γώγος σημείωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά μιλήσαμε σήμερα τον κ. Μπέλλο και μέλη του προσωπικού του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς. Νιώθω την υποχρέωση πριν πω οτιδήποτε άλλο να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη όλων μας για το έργο που επιτελούν μέρα-νύκτα, 365 ημέρες τον χρόνο, προστατεύοντας τις ζωές, τις πόλεις, τα χωριά και τις περιουσίες μας με αυταπάρνηση και πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους.

Η ενίσχυση της Πυροσβεστικής δύναμης σε ολόκληρο τον Δήμο Σουλίουείναι απαραίτητη λόγω και του ορεινού και ημιορεινού γεωγραφικού ανάγλυφου το οποίο επιβάλλει εκτεταμένη διασπορά ικανού αριθμού προσωπικού για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Είμαστε και θα είμαστε πλάι στους πυροσβέστες μας συμβάλλοντας με κάθε δυνατό μέσο στο έργο τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *