Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα-Στις 26 Ιουνίου οι εκλογές των νέων οργάνων-Οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες για τις υποψηφιότητες

Share Button

P1013260Στην προσπάθεια που κάνει το κίνημα να ισχυροποιηθεί δια της ανασυγκρότησής του για να μεγαλώσει η κοινωνική απήχηση της συμπαράταξης, το ΠΑΣΟΚ εκλέγει τα νέα όργανά του με διασφάλιση του αδιάβλητου της διαδικασίας και η συμμετοχή σε αυτή όλων των υποψηφιοτήτων και των ψηφοφόρων που πραγματικά στηρίζουν το κίνημα και επιθυμούν να συμβάλουν στην επαναφορά του σε θέση πρωταγωνιστή στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 το ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδικό επίπεδο εκλέγει τα νέα όργανα. Εκλογές για Νομαρχιακή Επιτροπή διεξάγονται σε όλες τις ΝΕ, την ευθύνη για την προετοιμασία έχει η ΝΕ. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα Νομαρχιακή Συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας με τα παρακάτω θέματα.

P1013263

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην συνέλευση πραγματοποιήθηκε

1. Απολογισμός απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής.

2. Πολιτική Ενημέρωση και Εισήγηση σχετικά με την διαδικασία εκλογής των νέων οργάνων του Κινήματος ( Ν.Ε, ΝΕΚΑΠ, ΝΕΟΕ, Σ.Ε Δημοτικών οργανώσεων ) .

3. Καθορισμός εκλογικών τμημάτων, συγκρότηση 3μελούς Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και 3μελών εφορευτικών επιτροπών των τριών δημοτικών οργανώσεων ( Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών ) που θα διεξάγουν τις εκλογές.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 21:00. Υποψήφιοι μπορεί να είναι πιστοποιημένα μέλη του ΠΑΣΟΚ. Νέες εγγραφές μπορούν να γίνουν μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουνίου. Οι υποψηφιότητες καταθέτονται αυτοπροσώπως στις κατά τόπους ΝΕ ή στα γραφεία του κόμματος. Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι υποψηφιότητες που θα έχουν καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική φόρμα μέχρι 22 Ιουνίου 2016. Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών και οργάνων ορίζεται σε ένα σταυρό προτίμησης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *