Ξεπέρασαν τις 200,000 Ευρώ τα έσοδα του Δήμου Σουλίου από τον Λάμποβο

Share Button

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Παραμυθιά η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη “ΛΑΜΠΟΒΟΣ”. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες και όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της. Ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους επαγγελματίες του Δήμου Σουλίου για την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση προβολής παραδοσιακών προϊόντων του τόπου ,με τη βοήθεια του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς . Συγκεκριμένα ευχαριστούμε : το τυροκομείο Παπαδόπουλου, τα αρτοποιεία Μπέλλου , Κούρτη και Βασιλείου , τον κ. Ντούκα για το ελαιόλαδο ,τον κ. Γεώργο για τις ελιές , τον κ.Παναγιωτου για τη ρίγανη και τον οινοποιό κ. Διαμάντη Βασίλειο.

Καλό χειμώνα και να είμαστε καλά να ανταμωθούμε και του χρόνου.

Οικονομικά στοιχεία

Μετά το πέρας της διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης «ΛΑΜΠΟΒΟΣ» Παραμυθιάς κάνουμε γνωστά τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία :

– Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων (που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη για τη λειτουργία του λούνα παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών), ανέρχεται στο ποσό των 253.826,00€.

– Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 46.205,50€ .

Τα καθαρά έσοδα του Δήμου Σουλίου ανέρχονται στο ποσό των 207.620,50€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *