Οι επτά υποψήφιοι για μέλη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας για τις εκλογές της Κυριακής

Share Button

PASOKΓνωστοποιήθηκαν πριν από λίγα λεπτά τα ονόματα των υποψηφίων για μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ εν όψει των Κυριακάτικων εκλογών οργάνων.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Μητσιώνης Ερρίκος

Γεωργίου Γιάννης

Γκόγκος Αλέξανδρος

Καραγιάννης Γιάννης

Δεβλέτογλου Μαριάννα

Κάτσινος Μιχάλης

Γιαννακού Αρχοντούλα

Σύμφωνα με την απόφαση της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ , την με αριθμό :3/2.6.2016 εγκύκλιο του Γραμματέα της Κ.Π.Ε, την κατευθυντήρια οδηγία 102/8.6.2016 της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος και μετά την έγκριση του απολογισμού της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής από την Νομαρχιακή Συνέλευση (Ολομέλεια ) των μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δήμου Ηγουμενίτσας στις 10.6.2016, ανακοινώνουμε τα εξής :

Α. ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ :

7ΜΕΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ν.Ε) .

ΤΙΣ 3ΜΕΛΕΙΣ ΕΩΣ 5ΜΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ , ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.

Β. Την διαδικασία της εκλογής στο Νομό Θεσπρωτίας θα συντονίσει 3μελης Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και αντίστοιχες 3μελείς Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές στα εκλογικά κέντρα της Ηγουμενίτσας (πρώην ΕΙΝ- μαθητική εστία δίπλα στο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας ), της Παραμυθιάς (αίθουσα Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς ) και των Φιλιατών (Γραφεία της Δ.Ο – ανω πλατεία Φιλιατών ) που έχουν καθορισθεί από την Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας.

Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν δύο κάλπες μία για την εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής οργάνωσης και μία για την εκλογή των Νομαρχιακών οργάνων ( ΝΕ, ΝΕΚΑΠ και ΝΕΟΕ σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ). Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών θα πιστοποιηθούν από την Κεντρική Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης όπως και οι υποψηφιότητες και το μητρώο.

Γ. Ολα τα όργανα εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία. Η ψηφοφορία θα αρχίσει από τις 9:00 μέχρι τις 19:00. Η ψηφοφορία θα γίνει με βάση το πιστοποιημένο μητρώο μελών , ενώ εάν κάποιος ψηφοφόρος δεν είναι γραμμένος στο μητρώο θα μπορεί να γραφτεί αμέσως μέλος την ημέρα της εκλογής αφού προηγουμένως η δημοτικότητα του ψηφοφόρου θα ελέγχεται ηλεκτρονικά από το Δημοτολόγιο του οικείου Δήμου. Κάθε ψηφοφόρος για να μπορεί να ψηφίσει θα καταβάλλει υποχρεωτικά τρία ( 3 ) ευρώ συμμετοχή χωρίς εξαίρεση. Η σταυροδοσία για την εκλογή των μελών όλων των οργάνων ορίζεται σε έναν (1) σταυρό προτίμησης. Ενστάσεις υποβάλλονται το πολύ μέχρι 1 ώρα μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και κρίνονται εκείνη την ώρα από την εφορευτική επιτροπή. Η εκπροσώπηση κάθε φύλου στα ψηφοδέλτια ορίζεται κατ ελάχιστο ποσοστό στο 30% των εκλεγμένων μελών του κάθε οργάνου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *