Ορίζοντες Ηπείρου: Δημιουργία επιτροπής συντονισμού εκλογών και νέα διεύρυνση της οργανωτικής γραμματείας

Share Button

Οι Ορίζοντες Ηπείρου στο δρόμο προς τις περιφερειακές εκλογές προχωρούν στην επόμενη φάση εσωτερικής οργάνωσης της παράταξης.

Μετά τη συγκρότηση της γραμματείας Οργανωτικού η οποία έχει συμβάλει τα μέγιστα στην έως τώρα πορεία της παράταξης, ανακοινώνεται σήμερα η δημιουργία της επιτροπής Συντονισμού Εκλογών.

Επικεφαλής συντονισμού δράσης για όλη την Περιφέρεια της Ηπείρου τίθεται ο Ντίνος Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, σε κάθε νομό, καθήκοντα αναλαμβάνουν:

  • Στα Ιωάννινα, ο Σπύρος Υφαντής
  • Στην Άρτα, ο Δημήτρης Χαλάστρας
  • Στην Πρέβεζα, ο Δημήτρης Δήμος
  • Στη Θεσπρωτία, ο Σπύρος Ανυφαντής

Η επιτροπή Συντονισμού Εκλογών αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οργανώσει την παρουσία της παράταξης σε όλους τους Νομούς, από την πόλη έως το τελευταίο χωριό. Να έχει την πρώτη άμεση επικοινωνία με τους πολίτες. Να διοργανώνει επισκέψεις και περιοδείες. Να καταγράφει προβλήματα και να τα μεταφέρει. Να διαχειρίζεται τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η γραμματεία Οργανωτικού εξακολουθεί να έχει την ευθύνη παραγωγής πολιτικής και αποτελεί το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο της παράταξης.

Ταυτόχρονα, ανακοινώνεται η διεύρυνση της γραμματείας Οργανωτικού με την προσθήκη τριών νέων μελών στην Θεσπρωτία.

Πρόκειται για τους:

  • Σπύρο Ανυφαντή, ιδιωτικό υπάλληλο
  • Θεόδωρο Φίλο, ελεύθερο επαγγελματία
  • Βασίλειο Ρουσάνογλου, ελεύθερο επαγγελματία

 

Ο Σπύρος Ριζόπουλος, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, τόσο της νεοσύστατης επιτροπής Συντονισμού, όσο και των τριών νέων μελών στην επιτροπή Οργανωτικού δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι Γερανοί των Οριζόντων Ηπείρου και θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την Ήπειρο. Οι νέες οργανωτικές προσθήκες που ανακοινώθηκαν σήμερα όχι μόνο βελτιώνουν τη δράση μας και την επαφή μας με τους πολίτες αλλά μας κάνουν και πιο αποτελεσματικούς στην οργάνωση, την καταγραφή και τελικά στη διαχείριση των ζητημάτων που προκύπτουν καθημερινά.

Πρόκειται για εξαιρετικά ικανά στελέχη, τα οποία έχουν ενστερνιστεί την έννοια της Περιφερειακότητας και είναι έτοιμα να την μεταλαμπαδεύσουν στους πολίτες.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *