Ο Αλέκος Παπαδόπουλος για την φυγή των νέων στο εξωτερικό και το εγχείρημα της Δημοκρατικής Ευθύνης

Share Button

Διαδραστική εκδήλωση με θέμα: «Ελλάδα: Τόπος ζωής ή τόπος φυγής;» διοργάνωσε την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η Δημοκρατική Ευθύνη.

Μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, το οποίο συμμετείχε και έμεινε στην πλειοψηφία του μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, που στηρίζει ενεργά τη Δημοκρατική Ευθύνη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Πρέπει να αποδεχτούμε το τρίπτυχο: Πολιτική Αυτογνωσία –Ισχυρή Απόφαση – Εθνική Αξιοπρέπεια. Αλλαγή, κυρίες και κύριοι, και τότε και τώρα είναι να νιώσει ο λαός μας ότι η χώρα μας δεν πρέπει να εξελιχθεί σε μια απλή και αδύναμη απόφυση της Ευρώπης, άρα ευάλωτη στο γεωπολιτικό της περίγυρο. Και αυτό δεν μπορούν να το υπηρετήσουν ούτε οι συνθηματολόγοι ούτε οι κενολόγοι ούτε οι λογομάγειροι ούτε τα είδωλα της λαϊκής πλάνης ούτε τα ποτισμένα μυαλά από την αρρώστια της νομιζόμενης αυτάρκειας και αυταρέσκειας. Χρειαζόμαστε άλλους ανθρώπους, άλλο τύπο πολιτικής διαχείρισης, άλλες πνευματικές ωστικές δυνάμεις, άλλα επίπεδα συνειδήσεων και παραδείγματα».

Για τη Δημοκρατική Ευθύνη είπε ότι «Το εγχείρημα της Δημοκρατικής Ευθύνης είναι δύσκολο και πρωτόγνωρο. Αν κάποιοι αποφαίνονται, ακόμη, ότι είναι δήθεν μάταιο, σίγουρα δεν είναι άχρηστο. Είναι ένα μπόλιασμα μιας διαφορετικής πολιτικής άποψης στην ελληνική κοινωνία. Θα αποδώσει καρπούς, και έχω στέρεα πεποίθηση γι’ αυτό αρκεί να μείνει αταλάντευτο, ανιδιοτελές, αξιόπιστο και με σταθερή τη συλλογική απόφαση για προσφορά στη χώρα».

 

ΠΗΓΗ: https://www.anoixtoparathyro.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.