Ο Αλέκος Παπαδόπουλος στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Ευθύνης-Οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές από την Θεσπρωτία

Share Button

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Ευθύνης θα είναι και ο πρώην Θεσπρωτός υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος που πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας πολιτικός φορέας αποτελούμενος από πρόσωπα που δεν είναι ευρέως γνωστά αλλά έχουν σημαντική επαγγελματική και πολιτική παρουσία στις τοπικές κοινωνίας.
Στην τοποθέτηση του στην εκδήλωση για την ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι στην αρχή πολλοί του έλεγαν ότι το εγχείρημα αυτό είναι μάταιο και τόνισε ότι η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χαρακτήρισε τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Ευθύνης ψηφοδέλτια ποιότητας που προέρχονται από τον πραγματικό κόσμο που αποτελούνται από νέους και έμπειρους ανθρώπους που θεωρούν την πολιτική πεδίο ευθύνης και όχι προσωπικής ανέλιξης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με το όνομα της Δημοτικής Συμβούλου Δήμητρας Γούλας να ξεχωρίζει, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν δύο νέοι άνθρωποι: ο Γιάννης Μιττάκος και ο Βαγγέλης Κάλλος.

Αναλυτικά

Γούλα Δήμητρα Μηχανικός Πολεοδόμος/Χωροτάκτης, Δημ. Σύμβ. Ηγουμενίτσας
Μιττάκος Γιάννης Ιχθυολόγος, Εργαζόμενος σε Εταιρεία Ιχθυοκαλλιέργειας
Κάλλος Ευάγγελος Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *