Ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Υποστράτηγος Ηλίας Ντόντης για την αποστράτευσή του

Share Button

Κλείνει για μένα σήμερα, ένας κύκλος τριάντα επτά (37) αδιάλειπτων ετών υπηρεσίας στην Ελληνική Αστυνομία. Ένας κύκλος, ένα ταξίδι που όλοι οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι αποτυπώνεται με συναισθήματα χαράς,ικανοποίησης, προσδοκίας, έντασης, κυρίως κούρασης, προβληματισμού και ενίοτε απογοήτευσης, όμως το ζητούμενο είναι να φτάσεις στο τέλος όρθιος και υγιής. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό!

Αποχωρώ σήμερα, δίνοντας τη σκυτάλη στους νεότερους να δείξουν την αξία τους επιχειρώντας στα υψηλότερα επίπεδα. Αποχωρώ σήμερα, με ψηλά το κεφάλι θεωρώντας ότι επετέλεσα όσο οι δυνάμεις και οι ικανότητές μου το επέτρεψαν, το καθήκον, που μου όρισε η Πολιτεία στο ακέραιο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους, μηδενός εξαιρουμένου, τους συναδέλφους, που μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, τους πολλούς καλούς φίλους, που είχα την τιμή να γνωρίσω στην πορεία αυτή, τα ΜΜΕ για την καλόπιστη και μάλλον επιεική κριτική, που άσκησαν στο πρόσωπό μου.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, που με στήριξε, στερήθηκε και υπέμεινε όλα αυτά που σηματοδοτούν το επάγγελμα του Αστυνομικού

Ηλίας ΝΤΟΝΤΗΣ Υποστράτηγος ε.α

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *