Ο Λάμπρος Παπαπάσχος από την Πέρδικα χειροτονήθηκε νέος διάκονος

Share Button

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, Τελώνου και Φαρισαίου και ημέρα Αρχής του Τριωδίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Πούντας, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ.κ. Τίτου συνοδευόμενος από τον Γενικόν Αρχιερατικόν Επιτρόπον πρωτοπρεσβύτερον π. Βελισσάριον Σάντα, τον Ηγούμενον της Ιεράς Μονής Γηρομερίου Αρχιμανδρίτην π.Μεθόδιον Ντελήν, κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και συμπροσευχομένων της Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Πούντας Μοναχής Παρθενίας Γεωργάκη και της συνοδείας της και πλήθος πιστών.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε εις διάκονον τον κύριον Λάμπρον Παπαπάσχον του Βασιλείου, νεόν ευσεβή και διακρινόμενον επί χρηστοηθεία, καταγόμενο εκ του χωρίου Πέρδικας Θεσπρωτίας.

5/2/2017 – ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΟΥΝΤΑΣ - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης χειροθέτησε εις Πρωτοπρεσβύτερον τον συνταξιούχο πλέον ιερέα αιδεσιμώτατον π. Παναγιώτην Σπυρίδην δια την πολυετήν προσφορά αυτού εις την ενορία Πέρδικας και ευχήθηκε στον νεοχειροτονονηθέντα ιεροδιάκονο και στον πρωτοπρεσβύτερον να είναι άξιοι και η χάρις της Αγιας μεγαλομάρτυρος Παρασκευής να τους στηρίζει στο θεάρεστο έργο τους και να τους δίνει δύναμη και υγεία.

5/2/2017 – ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΟΥΝΤΑΣ - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ.

 

 

https://www.imparamythias.gr/

1 response on Ο Λάμπρος Παπαπάσχος από την Πέρδικα χειροτονήθηκε νέος διάκονος

  1. Αξιος. Λαμπρο μελος της Εκκλησιας. Θα υπηρετησει το Θεο με προσηλωση και σεβασμο στο εργο απολυτρωσης των ψυχων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *