Ο Μάριος Κάτσης για την παράδοση του τμήματος Κουβαράς-Αμφιλοχία της Ιονίας Οδού

Share Button

Στην παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος της Ιονίας Οδού Κουβαράς-Αμφιλοχία μήκους 26χλμ βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

“Σε συνδυασμό με το ήδη σε λειτουργία τμήμα Κεφαλόβρυσο-Κουβαράς θα δημιουργεί ένα ενιαίο οδικό τμήμα 59χλμ. γρήγορο και ασφαλές, παρακάπτοντας ουσιαστικά την Αμφιλοχία και το πολύ επικίνδυνο-όπως όλοι ξέρετε- παλιό επαρχιακό δρόμο . Προσεχώς θα παραδοθούν και άλλα κομμάτια στην κυκλοφορία”, δήλωσε ο Θεσπρωτός βουλευτής και συμπλήρωσε: “Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου την προσεχή άνοιξη, η Ήπειρος και η Θεσπρωτία βγαίνουν οριστικά από την απομόνωση (και προς το Νότο) και αναβαθμίζεται η κίνηση και γενικά ο ρόλος του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας.
Για την ιστορία, τα έργα είχαν παγώσει εντός της κρίσης ουσιαστικά και η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε επανέναρξη εργασιών με δανεικά μηχανήματα μόνο για τις φωτογραφίες! Επίσης τα έργα ήταν φορτωμένα με πανωπροίκια στους ημέτερους εργολάβους και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα.


Η σημερινή κυβέρνηση έκανε τα πάντα να ολοκληρωθούν τα 4 μεγάλα οδικά έργα μειώνοντας τις συμβάσεις κατά 700εκ. και προλαβαίνοντας τις προθεσμίες καθώς αν δεν ολοκληρώνονταν θα έπρεπε να επιστρέψουμε πίσω στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή 4δις συν τις ρήτρες!
Στις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες, προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε μικρές νίκες στην κατεύθυνση της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της τόνωσης της ανάπτυξης και της απασχόλησης.
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν και εργάζονται μεθοδικά και υπό πίεση ο καθένας από το μετερίζι του, για να έχουμε απτά αποτελέσματα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *