Ο Σύλλογος υπαλλήλων Π. Ε. Θεσπρωτίας καταδικάζει την συμπεριφορά του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Share Button

Ο Σύλλογος υπαλλήλων Π. Ε. Θεσπρωτίας καταδικάζει την συμπεριφορά του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αντιμετώπισε με απαξιωτικό-προσβλητικό τρόπο συνάδελφους υπαλλήλους της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Θεσπρωτίας για τις απόψεις που εξέφρασαν σε σύσκεψη που έγινε πρόσφατα (12-10-2018) στην Ηγουμενίτσα, που προσπάθησε και να τους εκφοβίσει, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως «πειθαρχικός προϊστάμενος».

Αρνητική έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι αυτά συνέβησαν ενώπιον του τοπικού Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παρουσία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Προξενεί επίσης αλγεινή εντύπωση η στάση όλων των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι συντόνιζαν τη συζήτηση (προέδρευε ο τοπικός γραμματέας). Ουδείς εκ του προεδρείου δεν τόλμησε να προβεί έστω και στην παραμικρή αυτονόητη προσπάθεια αποτροπής, κανένας δε βρήκε το θάρρος έκφρασης έστω και υποτυπώδους αποδοκιμασίας, αλλά και ούτε είχε την στοιχειώδη ευγένεια για μια λέξη συγγνώμης προς τους συναδέλφους, οι οποίοι προσκλήθηκαν απ’ τον ίδιο τον Βουλευτή προκειμένου να συνεισφέρουν στον διάλογο με τις απόψεις τους.

Φάνηκε πλέον καθαρά ότι τέτοιες συσκέψεις γίνονται μόνο για το «θεαθήναι» και η διακηρυσσόμενη δημοκρατία τους είναι το λιγότερο άνευ περιεχομένου, όταν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι συνάδελφοι που βιώνουν και γνωρίζουν εν «τοις πράγμασι» τα σχετικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου τολμήσουν να μιλήσουν ελεύθερα.

Ηγουμενίτσα 05 – 11 – 2018

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Παύλος Αλεξίου Χρυσούλα Σαρμπάνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *